Fjern h e a l i n g.

Fra jeg var midt i tenårene merket jeg at jeg hadde varme hender. Men fra 31 år begynte jeg å meditere å gå kurs. Alt i alt har jeg pr. i dag gått ca.160 kurs, med en 11 årig åndelig utdannelse fra DGC- Den Gyldne Cirkel. Som vil bli ferdig i 2019.

Først på begynnelsen av 2000-tallet tok jeg grad 1. & 2. hos en Islandsk Reiki mester. Og noe senere gikk jeg en ett-årig Spirituell healing skole med  P.  Skorpen. Skorpen var healer nummer 1 når dt gjalt Pave Johannes Paul. Skorpens healing lærer var Dr. Daskolas på Kypros som var mester på 1. stråle Fire år senere gikk jeg ThetaHealing grunnkurs med mesterhealer E. Thyholt ( 3 kurs ) .

Siden 2006 startet jeg enkeltmannsforetaket Bjørns` Healing, der jeg gir fjernhealing.Embramanuell har utviklet en ny S T E R K fjernhealing teknikk.

Grunnleggeren av ThetaHealing Vianna Stibal fikk kreft i en fot. Legene ville amputere den. Vianna kanaliserte et vers, som hun brukte. Etter en måned var foten helt frisk. Og hun kunne beholde foten.

Da Han var 12 år overførte farfaren Martin Julius sine healende evner over til han.

Han har gode & sterke fjernhealinger.

Emramanuell har utviklet en ny healingteknikk basert på Theosis School of Spiritual Healing og ThetaHealing. Når Emramanuell gir fjernhealing holder han på i 30 minutter annen hver dag i 14 dager, altså 30 min  X 7.

De som får fjernhealing av Embramanuell og er følsomme, kan kjenne en vegg av energi som slår imot de. Andre sier de blir warme. Embramanuell har også varme føtter.

Embramanuell healer fysiske & psykiske sykdommer, men er god til å lindre psykiske problem.  Egentlig varer fjernhealingen i 4 timer, etterpå den er avsluttet for hver gang.

Embramanuell kan hjelpe alle tross trossystem.         

Embramanuell har taushetsplikt.

Hos Bjørns` Healing er etikk og moral ett veldig sentralt tema.

Embramanuell det selv.