Min vei til h e a l i n g.

Fra jeg var midt i tenårene merket jeg at jeg hadde varme hender. Men fra i begynnelsen av tredve årene jeg begynte å meditere og å gå kurs. Alt i alt har jeg gått ca.170 kurs, med en 10 årig åndelig utdannelse mest fra DGC- Den Gyldne Cirkel, som vil bli ferdig i 2019.

Først på begynnelsen av 2000-tallet tok jeg grad 1. & 2. hos en Islandsk Reiki mester. Og noe senere gikk jeg en et-årig Spirituell healing skole med  P.  Skorpen. Skorpen var healer nummer 1 når dt gjalt Pave Johannes Paul. Skorpens healing lærer var Dr. Daskolas på Kypros som var mester på 1. stråle. Fire år senere gikk jeg ThetaHealing grunnkurs hos mesterhealer E. Thyholt.

Siden 2006 startet jeg enkeltmannsforetaket Bjørns` Healing, der jeg gir fjernhealing.Embramanuell har utviklet en ny fjernhealing teknikk.

Grunnleggeren av ThetaHealing Vianna Stibal fikk kreft i en fot. Legene ville amputere den. Vianna kanaliserte et vers, som hun brukte. Etter en måned var foten helt god. Og hun kunne beholde foten.

Da Han var 12 år overførte farfaren Martin Julius sine healende evner over til Embramanuell.

Embramanuell har noen sterke fjernhealinger.

Emramanuell har utviklet en ny healingteknikk basert på Theosis School of Spiritual Healing og ThetaHealing. Når Emramanuell gir fjernhealing holder han på i 40 minutter annen hver dag i 14 dager.

De som får fjernhealing av Embramanuell og er følsomme, kan kjenne en vegg av energi som slår imot de. Andre sier de blir varme. Embramanuell har også varme føtter.

Embramanuell healer fysiske & psykiske sykdommer, men er god til å lindre psykiske sykdom.  Egentlig varer fjernhealingen i 4 timer og 40 minutter. 

I mai 2020 har jeg gått ett nytt healing kurs, og jeg er blitt englekrystall healer. Kurslærer var den kjente synske healeren  Naomi Sol, som underviste med faglig dyktighet og sindig ro.      Kurset var meget sterkt og englekrystall healingene er således meget sterkt, m å  prøves. Behandlingene kan også gjøres på avstand.

Embramanuell kan hjelpe alle tross trossystem.         

Embramanuell har taushetsplikt.

Hos Bjørns` Healing er etikk og moral ett sentralt tema.